Mauer

Mauer is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Ze bieden oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid & kwaliteit is waar Mauer voor staat.

Mauer F3
De Mauer F3 is een voordelige, kerntrekbeveiligde, kwalitatief hoogwaardige cilinder. De Mauer F3 is bestand tegen inbraakmethodes als kerntrekken, klopsleutels en lockpicken en voldoen aan het SKG*** keurmerk. De Mauer F3 is ook toepasbaar in sluitsystemen.

Mauer F3

De Mauer F3

Mauer DT1
De Mauer DT1 is een voordelige, kerntrekbeveiligde, kwalitatief hoogwaardige cilinder. De Mauer DT1 is bestand tegen inbraakmethodes als kerntrekken, klopsleutels en lockpicken en voldoet aan het SKG*** (SKG Extra Zwaar) keurmerk. Door het technisch gepatenteerde systeem is het niet mogelijk om de sleutels na te maken met een 3D printer. Deze cilinder is o.a. toepasbaar in grotere sluitsystemen waar extra veiligheid gevraagd wordt.

Mauer New Wave 4

De Mauer New Wave 4 is een cilinder uit het topsegment die is uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologie. Deze cilinders zijn beveiligd tegen alle hedendaagse inbraakmethodes zoals kerntrekken, klopsleutels en lockpicken.
Door de extra beveiligde sleutels met tien stiften en de speciale ’wave’ techniek, zijn deze sleutels extra beveiligd tegen kopieren. De New Wave 4 is ook toepasbaar in sluitsystemen waar extra veiligheid gevraagd wordt.

Mauer New Wave 5
De Mauer New Wave 5 is een nog verder verbeterde versie van de New Wave 4. De New Wave 5 is een cilinder uit het topsegment die is uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologie. Deze cilinders zijn beveiligd tegen alle hedendaagse inbraakmethodes zoals kerntrekken, klopsleutels en lockpicken. Door de extra beveiligde sleutels met tien stiften en de speciale ’wave’ techniek, zijn deze sleutels extra beveiligd tegen kopieren. De New Wave 5 is ook toepasbaar in sluitsystemen waar extra veiligheid gevraagd wordt. Een belangrijke feature is de tweedelige meenemer. De hard stalen brug is het verschil ten opzichte van de New Wave 4. De cilinder kan door deze features niet afbreken bij dit punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>