M&C

M&C COLOR

M&C COLOR

M&C COLOR BUDGET
De anti kerntrek cilinder COLOR budget is een unieke veiligheidscilinder, van Zwitserse komaf, die alle beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode . Deze cilinder heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

M&C COLOR PRO
De anti kerntrek cilinder COLOR PRO is een unieke veiligheidscilinder mét certificaat, van Zwitserse komaf, die alle beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode . Deze cilinder heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

De M&C COLOR PRO heeft ook een versie van de cilinder met tandwiel. Heeft u een cilinder met tandwiel en wilt u deze vervangen voor een kerntrek veilige cilinder met tandwiel? Klik dan hier.

M&C Condor
De M&C Condor is beveiligd tegen de meest moderne inbraakmethodes zoals de kerntrekmethode, de klopsleutel methode, openpikken en de impressietechniek. De cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk en is dankzij de hardstalen brug nagenoeg onbreekbaar. De M&C Condor is standaard voorzien van een paniekfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen. U kunt aan de binnenzijde van de deur een sleutel in de cilinder laten steken. Uw cilinder is dan nog steeds bedienbaar vanaf de buitenzijde. De sleutels van de M&C Condor zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. De M&C Condor is voorzien van een certificaat. Enkel op vertoon van dit certificaat kunnen sleutels (en cilinders) nageleverd worden. De platte sleutel past op twee manieren in het sleutelgat. (horizontaal)

M&C Matrix
De M&C Matrix is beveiligd tegen de meest moderne inbraakmethodes zoals de kerntrekmethode, de klopsleutelmethode, openpikken en de impressietechniek. De cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk en is dankzij de hardstalen brug nagenoeg onbreekbaar. De M&C Matrix is standaard voorzien van een paniekfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen. U kunt aan de binnenzijde van de deur een sleutel in de cilinder laten steken. Uw cilinder is dan nog steeds bedienbaar vanaf de buitenzijde. De sleutels van de M&C Matrix zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. De M&C Matrix is voorzien van een certificaat. Enkel op vertoon van dit certificaat kunnen sleutels (en cilinders) nageleverd worden.

Cilinder met tandwiel vervangen
Heeft u een cilinder met tandwiel, en wilt u deze vervangen voor een kerntrek veilige cilinder? M&C biedt u zeer geschikte opties aan voor een kerntrek veilige tandwiel cilinder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>