Nemef ENTR: de beste keuze voor verschillende situaties

Heeft u interesse in de Nemef ENTR? Dit product is voor verschillende situaties de beste optie.

Nemef ENTR als portier van je huis
Stel je voor dat je enkele dagen niet thuis bent. Met Nemef ENTR beheer je voortaan de toegang tot je huis door middel van het gebruik van een intelligente afstandsbediening, of met behulp van een applicatie op je smartphone. Zo kun je zonder ingewikkelde sleutelafspraken de buurvrouw op afstand toegang verschaffen tot je woning om de planten water te geven.

Nemef ENTR voor je recreatiewoning
Met Nemef ENTR op je deur overbrug je afstanden. Als eigenaar van een gastenaccommodatie kun je vanuit een gemakkelijke stoel een tijdelijke gast in je vakantieverblijf de entree tot de accommodatie verlenen. ENTR heeft een online functionaliteit die op een simpele manier voor een specifieke periode voor iemand ingesteld kan worden. Het biedt groot comfort en zekerheid en beperkt tegelijkertijd het risico dat sleutels kwijtraken, niet worden geretourneerd of oneigenlijk gebruikt worden.

Nemef ENTR als je 24/7 flexibele verzorging nodig hebt
In het geval dat je plotseling tijdelijk of permanent in een situatie komt waarbij je op de zorg van anderen aangewezen bent, dan regelt Nemef ENTR dat alleen door jou bepaalde betrokkenen de toegang tot je woning hebben. Als je lichamelijk een tijd niet in staat bent om persoonlijk de deur te openen, dan kan het intelligente systeem van ENTR de medewerker van thuiszorg of een naast familielid de entree verzekeren. Ondanks je fysieke hoedanigheid heb je het veilige gevoel de macht in handen te hebben en te beslissen wie wanneer je huis binnen mag komen.
Bovendien is de ENTR is uitermate geschikt om in een beheersysteem van zorginstellingen en thuiszorgorganisaties geïntegreerd te worden.