Voorkom inbraak met de Nemef ENTR

Onderzoeken hebben aangetoond dat 90% van alle woningen in Nederland niet of niet voldoende beschermd zijn tegen inbraak. Hoe makkelijk is het voor een ander om je huis binnen te komen? Ook al zien je sloten er op het eerste gezicht veilig uit, een inbreker heeft allerlei technieken en strategieën om zijn weg naar binnen te vinden. Nemef ENTR kan je helpen om je huis inbraakveilig te maken en dat geeft natuurlijk wel een prettig gevoel! Naast het feit dat de ENTR veel gebruiksgemak biedt, beschikt de cilinder van de ENTR over SKG*** (Extra Zwaar Inbraakwerend).

Nemef ENTR - bedienbaar met de ENTR app

Nemef ENTR – bedienbaar met de ENTR app

Stel je voor dat je voor het veilig afsluiten van je huis géén sleutel meer nodig hebt. Trek de deur achter je dicht en het slot vergrendelt zich automatisch zodanig dat het alleen met je eigen slimme afstandsbediening of je persoonlijke instellingen met een applicatie op je smartphone te ontgrendelen is. Daarbij komt dat dit vergrendelingssysteem een maximale vluchtzekerheid biedt. Van binnenuit is de dichte deur onmiddellijk zonder gebruik van een sleutel te ontgrendelen.

Zonder bouwkundige aanpassingen of dure veranderingen aan je deur, kan Nemef ENTR eenvoudig en snel (binnen 3 minuten!) aan de binnenkant van de deur worden gemonteerd. Het is een elektronische motorcilinder die de bestaande cilinder vervangt. Hierna kan de deur worden ontgrendeld met een afstandsbediening of een smartphone app. Als je wilt kun je de deur altijd ook nog openen met een sleutel. Nemef ENTR is universeel en kan in ieder slot de standaard mechanische cilinder vervangen.

Wilt u meer weten over de Nemef ENTR? Leest u dan volgende week het derde deel over dit vergrendelingssysteem op ons blog. Wilt u de Nemef ENTR aanschaffen?

Bent u benieuwd wat er in de doos van de Nemef ENTR zit wanneer u deze aanschaft? Bekijk dan de video van Veiligheids-Sloten.nl.