Nemef

Nemef is een Nederlands bedrijf dat hang- en sluitwerk ontwikkelt en verkoopt. Veilig en prettig wonen, daar staat Nemef voor. Met een anti kerntrek cilinder van Nemef kunt u vertrouwen op goed afgesloten deuren en ramen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Nemef NF3 (1329)
De Nemef 1329 Anti Kerntrek Cilinder is een waardige veiligheidscilinder. Deze cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals klopsleutels/ slagsleutels, lockpicken en doorboren.
Deze cilinder is leverbaar in verschillende afmetingen vanaf 30mm/30mm en wordt verlengd in stappen van 5 mm. Deze cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG***.

Nemef NF3 (1329)

Nemef NF3 (1329) Cilinder met kerntrek- beveiliging SKG***

Nemef NF4 (1429)
De Nemef NF4 cilinder is een hoogwaardige veiligheidscilinder. Deze cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals klopsleutels/ slagsleutels, lockpicken en doorboren. De Nemef NF4 wordt geleverd met robuuste keersleutels. Deze cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van een SKG®*** keurmerk.

Nemef NF4 (1429)

Nemef NF4 (1429) Cilinder met kerntrek-beveiliging SKG***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>